Grbović: Da li će Martinović tražiti ostavke svih ministara koji nemaju decu?

Lider Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović upitao je hoće li ministar državne uprave i lokalne samouprave Aleksandar Martinović tražiti ostavke članova vlade koji nemaju decu.
On je to napisao na svom Tviter nalogu i dodao pitanje hoće li ostali tražiti njegovu ostavku zbog bruke koju je priredio.
"Hoće li Martinović na sledećoj sednici Vlade da traži ostavku svih onih ministara koji nemaju decu? Ili će možda ostali da traže njegovu ostavku zbog bruke koju je priredio", napisao je Grbović.
On je reagovao na izjavu ministra koji je na jučerašnjoj sednici Skupštine Srbije prozivao opozicione poslanike koji nemaju decu, ističući da on "hrani troje" a da neki drugi hrane pse i mačke. Zbog burne reakcije sa sednice je udaljen Aleksandar Jovanović Ćuta.
 
"Hoćete da sad nabrajamo ko od vas niti je u braku, niti ima decu, nego umesto dece hrani kuče, hrani mače, zlatnu ribicu i tako dalje", rekao je Martinović obraćajući se poslanicima opozicije.
 
Ova Martinovićeva izjava izazavala je brojne reakcije javnosti i političkih stranaka koje su ukazale da je ovakvo njegovo ponašanje neprihvatljivo i sramotno i da Martinović zaslužuje da bude smenjen sa mesta ministra.
  • Lela

    05.07.2023 19:20
    MARTINOVIĆ-SRAMOTA
    Martinović, Jovanov, Orlić i većina drugih poslanika sns su velika sramota za Srbiju!
  • Ko

    05.07.2023 11:26
    Ko je odgovoran što ovakvi primitivci sede u skupštini?

    Vladajuća partija prosto nema koga da zaposli jer im svi glasači imaju maksimalno zavrešena 4 razreda. Osnovne.

    Pa uzimaju bilo koga. Pa čak i ‘bivše tenisere.
  • Drug Crveni

    05.07.2023 09:50
    Ovi čim zinu zlo bljuju !!
    Samo napred -no vi više sebe urušavate nego sto vad opozicija urušava !!!!
    Što više u medije !!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.