Spremite se na strpljenje na granicama: Tokom noći iz Mađarske u Srbiju ušlo 12.000 putnika

Sezona putovanja i godišnjih odmora u dane vikenda donosi veći broj vozila na autoputevima i glavnim putnim pravcima, kao i zadržavanja na graničnim prelazima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Spremite se na strpljenje na granicama: Tokom noći iz Mađarske u Srbiju ušlo 12.000 putnika
Foto: 021.rs
Iz Mađarske je u Srbiju tokom noći ušlo 12.000 putnika. Granični prelaz Horgoš radi punim kapacitetom, ali se na izlaz iz Mađarske čeka između 60 i 90 minuta.
Tokom cele noći je na graničnom prelazu Horgoš bio ogroman priliv vozila na ulazu u zemlju, javlja reporter RTS-a.
Svih osam ulaznih traka za putnička vozila je otvoreno, kao i deveta za autobuse.
 
U proteklih 12 sati u Srbiju je ušlo 12.000 putnika - i to u 3.500 putničkih vozila i 45 autobusa.
 
Za izlaz iz Mađarske, na graničnom prelazu Reske, čeka se između 60 i 90 minuta. Zbog toga se preporučuju alternativni prelazi, kojih ima devet.
 
Tokom sezone, do septembra, granični prelaz Bajmok radiće od sedam časova do ponoći, dok će granični prelaz Bački Vinogradi raditi od 7 do 22 časa.
 
Prema informacijama Uprave granične policije Republike Srbije, na putničkim terminalima na graničnom prelazu Gradina na izlazu se čeka 90 minuta, na Preševu na izlazu 60 minuta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija