VIDEO: Koluvija zvižducima i uvredama ispraćen u sudnicu

Prvooptuženog u slučaju "Jovanjica" Predraga Koluviju građani su ispratili u sudnicu uz zvižduka i uvrede.

Nakon što su inspektora Dušana Mitića ispratili uz ovacija i reči podrške, vlasnik "Jovanjice" našao se u potpuno drugačijoj situaciji.

On je u sudnicu ispraćen uz zvižduke, povike i uvrede, a dok je prolazio kroz okupljene imao je osmeh na licu.

Osim građana ispred Specijalnog suda nalazi se i nekoliko narodnih poslanika.
 
 
U toku je nastavak suđenja u slučaju "Jovanjica". Inspektor Dušan Mitić je na prethodnom ročištu rekao da je uplašen za sopstveni život.
 
Osim toga, govorio je o povezanosti Bratislava Gašića i Koluvije. Po njegovim rečima, Jovanjica nije afera, već najveća fabrika skanka.
  • @kružni tok

    13.07.2023 00:21
    Dragi druže bote, znam da ti je preCednik rekao da biti bot nije sramota, ali druže moj, jeste. Mora da je politički iskonstruisana i činjenica nađenih 65000 biljaka marihuane sa vrednosti THC preko 3%, i ona zaboravljena tona koju je čak i preCednik priznao?
    Branite neodbranjivo. A politika je stvar svakoga ne samo vladajuće klike. I svako može da se bavi politikom pa kako svaki pojedinačni građanin tako i svaki opozicioni poslanik može da pruži podršku nekorumpiranim inspektorima. Ljubi te sestra, botu moj slatki.
  • zztop

    11.07.2023 18:16
    Dočekaše ga ko junaka , ko mitrovića kad zabije gol ...
  • Plantaže marihuane !

    11.07.2023 16:57
    najveća u Evropi
    Pošto ovde na 021 se objavljuju vesti za hapšenja i zatvaranja sitnih prestupnika po Somboru i Bačkoj Palanci i sličnim malim mestima za nekoliko grama marihuane ili nekoliko tableta za smirenje.
    Biće interesantno da se objavi koliko se zatvora dobija za najveću plantažu marihuane u Evropi ? Pa da uporedimo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija