Vučić: Da, i ja sam SNS bot

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je danas na zvaničnom Instagram profilu fotografiju na kojoj piše "Da, ja sam SNS bot".
Vučić: Da, i ja sam SNS bot
Foto: 021.rs
Na njoj se nalazi više osoba, modela fotografskih agencija za takozvanu "stock" fotografiju, koji jedu sendviče i na kojoj piše i "Najviše na svetu volim Srbiju i Srpsku naprednu stranku".
Istu fotografiju ranije je podelio i poslanik SNS-a Nebojša Bakarec, koji je izjavio da se ponosi ukoliko je i on uvršten u spisak od više od 14.000 "bot" naloga te stranke, koji je nedavno objavljen na društvenim mrežama.
 
Fotografiju putem društvenih mreža dele brojni nalozi, koji uglavnom imaju istu profilnu sliku na kojoj piše "Srbija nade. A Vučić", napravljenu uoči mitinga te stranke 26. maja u Beogradu.
 
Na društvenim mrežama nedavno se pojavio spisak više od 14.000 navodnih "bot" naloga SNS-a, a neki sa spiska su navodno zaposleni i u javnim institucijama širom Srbije. Verodostojnost tog spiska zvanično nije potvrđena.
 
Poslanik SNS-a Milimir Vujadinović potvrdio je danas u Skupštini Srbije da je i njegovo ime na tom spisku, navodeći da su oni "otvoreni borci i podržavaoci politike srpskog predsednika i SNS".
  • Aleksej

    12.07.2023 07:05
    Punjena lignja
    Ti nisi bot nego kolonijalni upravnik, postavili su te Amerikanci da im dovrsis posao sa Kosovom, rasprodas zemlju, ljude, resurse...
  • GorD

    11.07.2023 20:50
    Botujem ja, botuješ ti, botujemo u gluposti...
  • Fotije

    11.07.2023 20:35
    Dragi Predsedniče, ti si najveći i najdraži Predsednik u istoriji Srbije.
    Milioni Srba je uz tebe.
    Bog i Srbija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.