Turistička organizacija Leskovca o neprimerenom plesu na dečijem karnevalu: Iznenađeni smo, izvinite

Turistička organizacija Leskovca uputila je izvinjenje građanima Leskovca i široj javnosti i zamolila za razumevanje za sporni nastup akrobatske grupe na "Karnevalu Leskovac".
Kako navodi Turistička organizacija, a prenosi N1, osećaju moralnu odgovornost za nastup.
Reč je o performansu u donjem vešu, sa plesom kakav se izvodi u striptiz klubovima, a izveden je na ovogodišnjem Dečjem karnevalu u Leskovcu.
Kako je saopštila Turistička organizacija Leskovca, akrobatska grupa "USB" iz Niša učestvovala je na Festivalu vatre na "Karnevalu Leskovac" peti put zaredom. Četiri prethodna nastupa izazivala su odeševljenje kod publike, pa su ih, navode, i ove godine, peti put angažovali.
 
"Po prvi put deo njihovog performansa je bio sporni plesni nastup. Kao dugogodišnji saradnici, misleći da će njihov nastup kao i prethodnih godina biti na visokom profesionalnom nivou, na naše veliko iznenađenje,  izvedena je plesna tečka gde smo i mi kao organizatori bili iznenađeni onim što smo videli", navodi se u saopštenju.
 
U momentu su, kako navode, razmišljali da prekinu sporni nastup, ali takvim prekidom, smatrali su da bi izazvali još veći skandal i pometnju u programu.
 
Nakon četvorogodišnje saradnje, "a shodno problemu koji su napravili na petom nastupu u Leskovcu", Turistička organizacija Leskovca navodi da se ta akrobatska grupa nikada više neće pojaviti na "Karnevalu Leskovac".
  • sonsi

    13.07.2023 23:35
    eh
    ako ste iznenadjeni i izvinjavate se,onda OK
  • Урош

    13.07.2023 22:38
    снс миље
    Ово је препознатљива тачка снс власти! Они имају старлете и овакве тачке са мало морала и без знања.
  • Bubnjar Zika

    13.07.2023 21:14
    @Lalos
    Upravo suprotno, kada si bio dete, na svakom kiosku je bio START i jos 4-5 takvih casopisa, SVE se videlo na naslovnim stranicama, na sred kioska, niko nije pravio problem. Da ne govorimo o TV programu posle ponoci.

    Ovo sada vreme je mnogo veca cenzura i paranoja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija