Zaposleni u poreskoj u Smederevu uzeo 10.000 dinara mita za izdavanje uverenja bez čekanja

Beogradska policija uhapsila je N. K. (59) zbog primanja mita.
Zaposleni u poreskoj u Smederevu uzeo 10.000 dinara mita za izdavanje uverenja bez čekanja
Foto: 021.rs
Sumnja se da je on u prostorijama filijale Poreske uprave u Smederevu, u kojoj je bio zaposlen, od jednog građanina zahtevao i uzeo 10.000 dinara kako bi mu odmah, bez čekanja, izdao uverenje da je uplatio doprinose za penzijsko-invalidsko osiguranje.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova.
On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Teme

mito
  • evo

    14.07.2023 03:38
    radimo na projektu da sve sluzbenike iz poreskog zatim arhive i jos nekih sluzbi zamenimo vestackom inteligencijom te se ovakve stvari vise nece desavati nije sala pitanje je vremena
  • Ha,ha,ha

    13.07.2023 15:29
    Ju,ju,ju
    Kada bi svi iz javnih preduzeća ,koji su decenijama bili korumpirani,vratili taj novac,bili bi smo sigurno najbogatija nacija na planeti.
  • Ozon

    13.07.2023 14:49
    Čestitke
    Nema više mita i korupcije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.