SSP: Naš član pozvan na razgovor u BIA posle komentara o Vulinu na društvenim mrežama

Stranka slobode i pravde (SSP) je saopštila da je član njihovog beogradskog odbora M.Š. danas pozvan na razgovor u Bezbednosno-informativnu agenciju (BIA).
SSP: Naš član pozvan na razgovor u BIA posle komentara o Vulinu na društvenim mrežama
Foto: 021.rs
On je na društvenim mrežama komentarisao odluku američke administracije da uvede sankcije direktoru BIA Aleksandru Vulinu zbog navodne umešanosti u trgovinu oružjem i drogom.
SSP je u saopštenju navela da u pozivu BIA "izričito piše da razgovoru ne može da prisustvuje advokat pozvanog M.Š".
SSP je ukazala da "poziv smatra zastrašivanjem, posebno s obzirom na trenutnu političku situaciju".
 
"Tužilaštvo i sve bezbednosne službe trebalo bi da temeljno i objektivno istraže sve navode koji su doveli do sankcija protiv Aleksandra Vulina, umesto maltretiranja građana koji nisu pod sumnjom i koji žele miran život sa svojim porodicama u uređenoj zemlji slobodnog političkog mišljenja i bez nasilja", navela je SSP.
  • Iznogud

    15.07.2023 00:36
    4 sata bez advokata
  • Stojan

    14.07.2023 20:21
    Nije duzan ni rec da kaze
    Po zakonu imas pravo na advokata bez obzira koji drzavni aparat te zove na razgovor. Ako nece da puste advokata unutra, jednostavno ne odgovaras na pitanja.
  • Laloš

    14.07.2023 18:00
    Počele Gestapo metode? Uskoro će oni koji govore javno istinu početi da nestaju.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija