Maloletnik bez dozvole vozio traktor, sleteo s puta u dvorište kuće, sedmoro povređeno

Policija u Užicu je saopštila da će podneti krivičnu prijavu protiv 17-godišnjeg mladića koji je, upravljajući bez dozvole tuđim traktorom, sleteo s puta, pri čemu je povređeno sedam osoba.
Maloletnik bez dozvole vozio traktor, sleteo s puta u dvorište kuće, sedmoro povređeno
Foto: 021.rs

Traktor s prikolicom je u selu Gornja Pološnica kod Kosjerića uleteo u dvorište kuće gde je teško povredio 28-godišnjaka.

Teško su povređene i četiri osobe koje su bile u prikolici traktora, a dve lakše.
Svi povređeni su u Opštoj bolnici u Užicu.
 
Policija će protiv maloletnika, a i protiv 29-godišnjeg vlasnika traktora, podneti krivične prijave zbog sumnje da su izvršili teško krivično delo protiv opšte sigurnosti.

Teme

udes

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Umro Mihailo Crnobrnja

Bivši predsednik Evropskog pokreta u Srbiji, doktor ekonomskih nauka Mihailo Crnobrnja, umro je danas u 78. godini, saopštio je Evropski pokret.