Jovanović: Ne vidim kako bi Gašić mogao da spreči tragediju na Vračaru, ta tema mi je neinteligentna

Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović ocenio je danas da ne vidi kako bi bilo koji ministar unutrašnjih poslova mogao da spreči tragediju koja se dogodila u OŠ na Vračaru.
Govoreći o smeni ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića, on je za Politiku naveo da za tu smenu nisu glasali jer je nisu ni tražili.
"Deo opozicije i deo medija su od Gašića napravili temu, ali ne vidim zašto i kako bi to mene na bilo koji način obavezivalo", kazao je Jovanović.
Dodao je da je ta tema za njega neinteligentna, neprimerena i u "biti politikantska".
 
Jovanović je dodao  da traži ostavku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i celokupne vlade zbog protivustavne i antidržavne kosovske politike, kao i zbog sve "užasnijeg" stanja koje vlada u srpskom društvu.
  • Александар НБГ

    15.07.2023 19:12
    Да, Гашић би можда требало да поднесе оставку из моралних разлога. Он морала нема па је није ни поднео. Заиста, каква је сврха правити тему од њега и захтевати његову оставку? Кога ће то Вучић да постави уместо њега? Неку моралну громаду? Ово што „прозападна“ опозиција ради ми личи на (незгодно поређење с обзиром на повод) испаљивање метака у ваздух. Неће никога погодити али се прави бука па ће многи који не обраћају пажњу помислити да се у нешто циља. Не циља се. Само се прави бука док Вучић обавља домаћину гала пријема важнију ствар.
  • Liman 2

    15.07.2023 18:08
    Nije mi jasno zasto bi neko davao ostavku.
    Ni Vucic ni Gasic ne vaspitavaju decu po skolama, za to su krivi roditelji. Roditelji nemaju vremena da se posvete deci. Deci daju kompjuter, tablet, mobilni vec sa tri godine da se igraju. Umesto roditelji da pricaju i vise se druze sa svojom decom.
    Za takve stvari krivite roditelje.
  • Marta

    15.07.2023 16:02
    Satelit!
    Jovanovicu, svi znamo da si Vucicev satelit, zato sedi i cuti! Za jednog profesora, nisi polozio ispit karaktera!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija