Komisija ispitivala okolnosti smrti žene koju je ubo stršljen: Evo šta je zaključeno

Povodom slučaja koji se dogodio prošlog petka u Čačku kada je od posledica uboda stršljena preminula žena stara 57 godina, direktor čačanskog Doma zdravlja Aleksandar Pajović formirao je komisiju.
Komisija ispitivala okolnosti smrti žene koju je ubo stršljen: Evo šta je zaključeno
Foto: Pixabay
Ova komisija je ispitivala okolnosti pod kojima je se to dogodilo.
"Komisija za unutrašnju kontrolu i Stručni savet Doma zdravlja zasedali su i dali svoje izveštaje, izuzev nekih propusta ne toliko bitnih, data je adekvatna terapija, ali jednostavno pacijentkinja je bila u teškom stanju. Pozvana je i naša ekipa Hitne pomoći koja se priključila intervenciji, dali su potrebnu terapiju i transportovali pacijenatkinju u čačansku bolnicu, ali ona je već bila preminula da li na putu ili po dolasku u bolnicu. Sve smo detaljno ispitali i nije bilo stručne greške, izuzev nekih sitnih okolnosti koje su i nebitne za sve to", rekao je Pajović.
Žena koju je ubo stršljen u subotu preminula je u čačanskoj bolnici.
  • ja lično, mogu

    19.07.2023 17:45
    samo zaključiti
    da ja ta komisija nestručna i da pojma nema. Da ne kažem što još.
  • BGD 011

    18.07.2023 14:26
    Sve se promenilo.
    Pre par godina na Adi sedim u kaficu, nadgledam decu koja se brckaju u jezeru i pijem pivo. U jednom trenutku osetim ubod i ostar bol u ustima na nepcu desno gore. Hitro ispljunem gutljaj piva koji sam popio i sa njim nekakvu dugacku zutu osu kakvu do tada nisam video (neko mi je kasnije na klinici rekao da ih zovu "Klintonovke"). Nisam alergican,ali predostroznosti radi pozovem decu da izadju iz vode i odemo do ambulante na Adi. Dok smo stigli do ambulante jezik, usne, lice mi je sve oteklo. U ambulanti su zakljucili da istog trena treba da me voze na kliniku gde sam primio protivotrov i odlezao dobrih osam sati pod nadzorom medicinskog osoblja. A nikada nisam bio alergican na ujede pcela i osa i drugih insekata.
  • Катарина

    18.07.2023 12:31
    Помажу таблете Пресинг за прву помоћ

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija