Šta je rekao Miloševićev unuk kad je postao član GO SPS: Za mene je ova ideja večna

Unuk Slobodana Miloševića, Marko Milošević, postao je član Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije.
SPS je u ponedeljak svečanom sednicom obeležila 33 godine postojanja.
Pažnju na konferenciji za medije privukao je Marko Milošević, unuk nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, koji je 2006. preminuo u pritvoru u Sheveningenu, ne dočekavši presudu Haškog tribunala.
 
Miloševićevu politiku devedesetih obeležili su ratovi, sankcije, glad i iseljavanje velikog broja mladih.
Nedavno je javnost imala priliku da vidi Miloševićevog sina Marka, koji se u javnosti pojavio prvi put posle 20 godina. On je snimljen prilikom otkrivanja spomenika svom ocu u Moskvi, u društvu Putinovog prijatelja i vođe "Noćnih vukova" Aleksandra Zaldastanova zvanog Hirurg.
 
Mesec dana nakon pojavljivanja Marka Miloševića, ukazao se njegov sin, Marko junior, još jedan član nekada najmoćnije porodice u zemlji.
 
Marko Milošević mlađi rođen je 1999. godine i završio je Pravni fakultet. Prethodnih godina bilo je reči o tome da bi u nekom trenutku mogao da krene dedinim stopama.
 
On je na konferenciji za medije, kada je i objavljeno da je postao član Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije, poručio da mu je drago što je "u prisustvu dragih prijatelja, partijskih drugova".
"Za mene je ova ideja večna, u ovakvom kontinuitetu, i još će da postoji, trudićemo se da to bude još bolje. Potrudiću se, daću sve od sebe da što je više moguće doprinesem ovoj partiji i ovom društvu", rekao je Marko Milošević mlađi.
 
On je naveo i da je zainteresovan da se bavi pravnom naukom.
 
"Voleo bih da iskoristim ovu priliku, da podelim nešto, pošto se još niko nije upoznao sa mnom, pravo je moja velika ljubav, konkretno međunarodno i javno pravo. Imajući to u vidu, postoje problemi sa kojima se suočavamo i kao društvo i kao zemlja, i ja se nadam da će biti prilike da donesemo što je bolje moguće rešenja", rekao je unuk Slobodana Miloševića.
  • Mare

    22.07.2023 10:47
    Hahahahaha
    Sloba je postao prvi čovek Srbije 1987 god. Otišao je sa vlasti 2000god.
    Uporedite zemlju pre i posle njegove vladavine i procenite kakav je vladar bio. To je to.
  • Milosrdni anđeo

    22.07.2023 09:07
    Slobin unuče mi te volkamo
    Voli i on nas :)
  • Goran

    21.07.2023 12:35
    Pitanje za drugove !
    Pitanje za drugove iz SPS-a :
    - koje su to leve ideje, koncepti i programi koje zastupate.
    - šta ste tačno za zadnjih 15 godina koliko participarite u vlasti uradili da se položaj radnika popravi kako kroz zakonsku regulativu tako i kroz njenu primenu.
    - koje konkrekretne programe nudite da se smanji socijalna nejednakost i dođe do socijalno pravedne džave.
    - da li ste i gde stali uz radnike kada su njihova prava i položaj bili ugroženi.
    ....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija