Poslanička grupa "Ujedinjeni" promenila naziv u "Pravac Evropa"

Poslanička grupa "Ujedinjeni" promenila je naziv u "Pravac Evropa".
Poslanička grupa "Ujedinjeni" promenila naziv u "Pravac Evropa"
Foto: 021.rs
To je danas u Skupštini Srbije izjavila poslanica Marinika Tepić.
Ona je navela da je ta odluka doneta jer ta poslanička grupa želi jasno da poruči da je pravac Evropa i punopravno članstvo u EU jedini dobar pravac za Srbiju.
Dodala je da vlast stalno dokazuje da nema želju da Srbiju uvede u EU i ocenila da je cinična izjava ministarke za evropske integracije Tanje Miščević da vlast do 2025. godine može da ispuni sve uslove za članstvo Srbije u EU, jer je vlast "najdirektnija prepreka članstvu u EU" i da blokiranje procesa evrointegracija traje već pet godina. 
  • cenzus

    19.07.2023 14:18
    Vučić i Đilas zajedno neće preći cenzus. Pošto po anketi 87% građana je protiv ulaska u EU ako je uslov priznanje Kosova. Ako do sledećih izbora Francusko-Nemački plan ostane u opticaju, Đilas i Vučić će biti katastrofalno poraženi na izborima.
    Otprilike Državotvorni blok (Dveri, Poks,DSS, Zavetnici) će dobiti 40%, a Blok Jeremić, Aleksić, Ćuta, Milivojević će dobiti 30%. Svi ostali pa i SPS borba za cenzus jer će glavna tema izbora biti Francusko-Nemački plan
  • Gavril

    19.07.2023 14:06
    I red je bio da neko razuman i hrabar kaže u ovoj zemlji da je za jedini realan put, put Srbije u EU. Želimo da Srbija bude punopravna članica EU, Šengena i zone evra.
  • Kika

    19.07.2023 13:39
    Bravo
    Borite se da uđemo u EU, dosta je bilo kočničara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija