Uhapšen jer je "audijem" u Nišu na pešačkom pregazio pešaka: Muškarac preminuo od brojnih povreda

Nišija D. V. (31) uhapšen je danas zbog sumnje da je juče u 17.15 časova, upravljajući "audijem", na pešačkom prelazu u Кnjaževačkoj ulici u Nišu udario četrdesetšestogodišnjeg muškarca.
Uhapšen jer je "audijem" u Nišu na pešačkom pregazio pešaka: Muškarac preminuo od brojnih povreda
Foto: 021.rs
Prema rečima lekara Univerzitetskog kliničkog centra, borba za život pešaka S. J. trajala je od samog prijema pošto je pacijent imao prelom lobanje i krvarenje u mozgu, prelom vratnog pršljena, prelom desne butne kosti i prelom leve potkolenice. Uprkos naporima lekara, on je preminuo. 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova.
On će, uz krivičnu prijavu za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, biti priveden Višem javnom tužiocu u Nišu.
  • Leoni

    25.07.2023 16:19
    Tuga
    Nazalost znao sam coveka radio je sa mnom na proizvodnoj liniji u Leoniju.Tuga ne znam sta drugo reci potresla me vest o smrti kolege najostrije kazne za ubice bilo kog coveka
  • w/e

    20.07.2023 20:38
    audi
    Tako ti je to kad vozis audi, da si vozio auto manje zvucnog brenda, ne bi ni zavrsio na vestima.
  • Realista

    20.07.2023 15:21
    Kako ga kazniti?
    ... da li da doživotno razvrstava medicinski otpad bez nadoknade a svu ostalu imovinu mu oduzeti?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija