U klimi pokušao da prošvercuje 2.700 paklica cigareta

Uprava carina saopštila je danas da je na graničnom prelazu Srpska Crnja sprečen pokušaj krijumčarenja 2.700 paklica različitih cigareta.
Prekršaj je otkriven u utorak, kada je nešto posle ponoći na izlazu iz zemlje, na red za kontrolu stigao kombi domaćih registarskih oznaka, kojim su putovala dvojica muškaraca.
Kontrolom prostora za klimu, utvrđeno je da se radi o 270 boksova cigareta Marlboro, Camel, Davidoff, Winston, LM i drugih robnih marki, sa akciznim markicama Republike Srbije.
Krijumčarene cigarete i vozilo su privremeno zadržani, do okončanja prekršajnog postupka koji je pred nadležnim sudom pokrenut protiv 57-godišnjeg vozača. 
  • Mare

    22.07.2023 10:42
    Nemaju oni pojma. Cigarete se švercuju punim kamionima!
  • noname

    21.07.2023 13:22
    više sreće drugi put
    USPEO JE da ugura al zamalo, verovatno su zaboravili da neutrališu miris duvana, ili Cariniku bilo vruće i probao klimu
  • Joki

    21.07.2023 12:40
    Da je tona, ne bi bilo problema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija