Skupština obustavila rad Anketnog odbora na molbu advokata porodica žrtava

Skupština Srbije obustavila je dalji rad Anketnog odbora koji treba da utvrdi sve činjenice i okolnosti koje su dovele do dva masovna ubistva u Srbiji.
Skupština obustavila rad Anketnog odbora na molbu advokata porodica žrtava
Foto: 021.rs
To je, kako se navodi, učinjeno na molbu pumonoćnika porodica nastradale dece u tragediji u OŠ "Vladislav Ribnikar", kao i članova porodica.
Kako stoji u saopštenju iz parlamenta, Narodna skupština primila je danas, 21. jula, molbu porodica nastradalih u tragediji koja se dogodila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i njihovih punomoćnika, kojom od Narodne skupštine Republike Srbije i narodnih poslanika traže da se obustavi bilo kakvo postupanje i rad Anketnog odbora, dok se ne okonča krivični postupak pred tužilaštvom i pred sudom.
"Uvažavajući sve razloge navedene u ovoj molbi, i u skladu sa stavovima poslaničkih grupa, Narodna skupština Republike Srbije prihvata ovu molbu i obustavlja dalje postupanje i rad Anketnog odbora", navodi se u sapoštenju.
 
Ranije su poslaničke grupe vladajuće većine u Skupštini Srbije obavestile predsednika parlamenta da će ispoštovati molbu punomoćnika porodica nastradale dece da se obustavi rad Anketnog odbora.
  • Banderaš

    22.07.2023 07:28
    Školovani prevarant
    Nikada ovo neće biti poštena, pravna država, sve dok se ne rasturi srpska Udba i otvore svi dosijei Udbe i budu dostupni gradjanima.
  • zztop

    21.07.2023 18:05
    Kako su osetljivi na roditelje čak je i vučić hteo da ih primi al zbog kosova nije imao vremena...
  • General

    21.07.2023 18:00
    Stara dobra Služba je odradila i ovaj put!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija