U Beogradu danas dvanaesti protest Srbija protiv nasilja, šetnja do RTS-a, traži se i smena Vulina

U Beogradu se danas u 20 sati na platou ispred Doma narodne skupštine, održava dvanaesti protest "Srbija protiv nasilja".
U Beogradu danas dvanaesti protest Srbija protiv nasilja, šetnja do RTS-a, traži se i smena Vulina
Foto: FoNet
Kako su najavili organizatori, učesnici skupa će nakon okupljanja prošetati do zgrade Radio televizije Srbije.
Među zahtevima protesta koji su istaknuti nakon njegovog prvog održavanja u maju, nakon dva masovna ubistva u Beogradu i okolini Mladenovca u kojima je stradalo 20 osoba su smene ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića i direktora Bezbednosno-informativne agencije Aleksandra Vulina.
Učesnici protesta, čiji su tehnički organizatori stranke iz dela proevropske opozicije, traže i smenu svih članova saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM), gašenje štampanih medija i tabloida koji objavljuju lažne vesti i kontinuirano krše novinarski kodeks, oduzimanje nacionalnih frekvencija televizijama Pink i Hepi uz obrazloženje da "promovišu nasilje", kao i smenu rukovodstva Radio televizije Srbije.
  • Sasa

    22.07.2023 18:16
    Stvar izbora
    Prostitutka je visoko-moralno zanimanje u odnosu na BOTA
  • White

    22.07.2023 17:19
    Botovi vredni... Sramote ljudskog roda!
  • Sava

    22.07.2023 13:59
    BIA
    Bespotrebno rasipanje energije orkestrirano laznom opozicijom -bez plana i sa ciljem da gradjani odustanu od dalje borbe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija