FOTO Voz naleteo na kamion kod Valjeva, poginuo kamiondžija: Druga nesreća za manje od 12 sati

Vozač kamiona J.P (60) poginuo je danas oko 10 časova kada je brzi voz za Bar nadomak Valjeva udario u vozilo u kom se nalazio.
FOTO Voz naleteo na kamion kod Valjeva, poginuo kamiondžija: Druga nesreća za manje od 12 sati
Foto: 021.rs
Nesreća se dogodila posle 10 sati u selu Popučke, na pružnom prelazu obezbeđenom svetlosnom signalizacijom i saobraćajnim znakovima na putu.
Saobraćaj na ovom delu barske pruge je u prekidu.
Putnički voz je išao iz Zemuna za Bar, a kompanija "Srbija voz" je najavila da će za putnike organizovati autobuski prevoz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
Ovo je druga nesreća na prugama u Srbiji za manje od 12 sati. Dve mlade osobe su poginule, a još jedna je povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći nešto pre ponoći, na pružnom prelazu kod Vrčina kada je voz udario u putničko vozilo.
 
Infrastruktura železnice Srbije je ponovo upozorila vozače da sopstveni život,bezbednost železničkog saobraćaja i putnike u vozu ugrožavaju nepoštovanjem saobraćajnih propisa i nepažljivom vožnjom na prelazima puta preko pruge.
  • Stevan

    25.07.2023 20:32
    Radim kao vozač, nije mi jasno kod popučka kako nije video voz ali ajde da kažemo da može da se desi. A šta da radimo sa pružnim prelazima koji se ukrštaju sa putem pod malim uglom i vozači teretnih vozila koliko god da ga "zalome" ne mogu videti oba pravca već samo 1, a za drugi da se mole da nema ništa ?
  • Smeniti Vesića

    25.07.2023 18:34
    Vesić je kriv za 2 današnje tragedije na prugama i 3 pogibije. Vesić u Željeznici ima 12.000 zaposlenih u 1 zgradi u Beogradu koja se zove "gumena zgrada" , a u ostatku Srbije na Željeznici nema zaposlenih ni 2000, tako da više nema pružnih radnika koji kontrolišu pruge i rampe. Zbog toga što je Vesić loše rasporedio zaposlene po Željeznici dolazi do pogibija i do havarija na prugama i mora da bude smenjen
  • Bina

    25.07.2023 15:38
    #Vasa
    Još bolje pitanje je čemu služi glava? Nikada mi neće biti jasno kakvi su to ljudi, koji svesno ugrožavaju tuđe živote nepoštovanjem saobraćaja i njegovih pravila. Pobogu ljudi mislite i na druge, ne samo na sebe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.