Vaterpolisti Srbije bez bronze na Svetskom prvenstvu

Vaterpolo reprezentacija Srbije poražena je danas u borbi za bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Fukuoki od Španije sa 9:6 (3:3, 3:2, 2:0,1:1).
Vaterpolisti Srbije su, posle uspeha i plasmana u polufinale, u dve poslednje utakmice koje su im mogle doneti medalju i direktan plasman na Olimpijske igre u Parizu, izgubili od Grčke sa 13:7, a potom i u borbi za bronzanu medalju od Španija 9:6.
Golove za Srbiju postigli su Strahinja Rašović (3), Vuk Milojević i Nikola Jakšić po jedan, a golman Branislav Mitrović je zaustavio devet šuteva Španaca, ali je njegov kolega Eduardo Lorio imao dve odbrane više.
Najefikasniji u ekipi Srbije Strahinja Rašović ujedno i najbolji strelac takmičenja sa ukupno 25 golova.
 
U finalu Svetskog prvenstva u vaterpolu sastaju se Grčka i Mađarska.
  • Banderaš

    29.07.2023 15:34
    Odlično,vrhunski uspeh 4 mesto čestitam,podrška našim momcima,napred.
  • Vidjenje

    29.07.2023 11:54
    Uspeh je ulazak u polufinale. Nisam očekivao da će dotle stići
  • Ne treba nam

    29.07.2023 11:43
    "Bronza"
    Niko nije ni očekivao "bronzu", šta će nam nekakva legura. Očekivali smo da ćemo osvojiti neku medalju, bronzanu, zlatnu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija