Uhapšen nekadašnji načelnik milicije u Istoku, sumnjiči se za ratne zločine

Nekadašnji načelnik "milicije" u Istoku uhapšen je sinoć na prelazu Merdare i tereti se za ratne zločine.
Uhapšen nekadašnji načelnik milicije u Istoku, sumnjiči se za ratne zločine
Foto: Pixabay
Kako je saopštila kosovska policija, Uprava za istraživanje ratnih zločina u prethodnom periodu sprovela je istražne radnje, prikupila iskaze i dokaze i identifikovala osobe osumnjičene za ratne zločine, prenosi KoSSev.

"Ove istrage su bile usmerene na otkrivanje počinilaca zločina počinjenih u periodu 1998-1999. godine na području opštine Istok", poručuje policija.

Preciziraju da su policijski inspektori primili i obrađivali brojne operativne informacije u vezi sa identifikacijom, lokacijom i lociranjem osumnjičenog, njegovim aktivnostima i kretanjima na i van teritorije Kosova.
 
Oni nisu naveli više detalja o osumnjičenom, iznoseći samo inicijale M. P.
 
Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.
  • Milena Radojevic

    05.08.2023 10:15
    Samo 1 pitanje; sta ste do sada cekali?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija