Državljanin Srbije uhapšen zbog prebijanja muškarca u Budvi, traga se za još četvoricom

Crnogorska policija uhapsila je N. Z. (26) iz Srbije, dok se za četiri osobe traga zbog sumnje da su na šetalištu Slovenska obala u Budvi fizički napali M. P.
Državljanin Srbije uhapšen zbog prebijanja muškarca u Budvi, traga se za još četvoricom
Foto: Pixabay

On je zadobio udarce u predelu glave i tela.

M.P. je prilikom tog napada ispred jednog ugostiteljskog objekta zadobio teške telesne povrede.

Napad se dogodio 3. avgusta, a pripadnici budvanske policije su identifikovali, locirali i ilišili slobode N. Z. zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, zajedno sa još četiri osobe, saopštila je Uprava policije Crne Gore.
 
Policajci Odeljenja bezbednosti Budva preduzimaju dalje mere i radnje na lociranju i procesuiranju jos četvoro osumnjičenih.
  • Mila Muratovic

    05.08.2023 15:23
    Decenijama na svom iskustvu gledam sta rade i kako nasrcu na Beogradjane ovo zlo iz Crne gore... Decenijama... Provokatori nevidjeni.... Jos ni jednog nisam upoznao da nije doso u Bg i maltretirao sugradjane.
  • Igor Popovic

    05.08.2023 14:04
    Pohapsite te nasilnike koji kad su u grupama misle da su najjaci. Naletili su na drugara njih trojica poceli da se bahate i izmijavaju i da ga napadaju a on ladno pazi ladno skino jednog pa drugog a treceg je okrenuo jednom rukom i lezi na podu sa ostalima. Uvek oni nalete pre ili kasnije na sposobnijeg.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.