Osumnjičeni za pucnjavu u lokalu u Prištini na poternici FBI

Jedan od osumnjičenih za umešanost u ubistvo i ranjavanje više osoba u prištinskom klubu "Bon Vivant" nalazi na poternici FBI.
Osumnjičeni za pucnjavu u lokalu u Prištini na poternici FBI
Foto: Pixabay

Kako je objavio prištinski portal Koha, osumnjičeni četrdesetogodišnjak je na poternici zbog trgovine narkoticima, prenosi N1.

Osumnjičeni je poreklom iz Albanije, a poznat je i po nadimku "Vojvoda".

FBI je u poternici naveo da je on od 2003. do 2007. godine trgovao velikim količinama marihuane, nabavljajući je od dobavljača u Kanadi i distribuirajući je širom Njujorka. 
 
Poternica za njim izdata je 2010. godine, a FBi navodi da se veruje da je naoružan i opasan.
 
Američki istražni biro poziva sve koji znaju njegovu lokaciju da se jave najbližoj kancelariji FBI, američkoj ambasadi ili konzulatu.
 
U pucnjavi u prištinskom lokalu jedna osoba je ubijena, a 17 je povređeno, od čega 14 žena. One su povređene staklom od razbijenih čaša i flaša.

Osumnjičeni četrdesetogodišnjak je uspeo da pobegne sa lica mesta.

  • Serafin

    06.08.2023 10:19
    Kosovo
    Cim se pojavi neki tekst u vezi Kosova,makar to bila tematika,kako zalivati zelenu salatu u vreme magle..eto botova i priglupih paora da i on da doprinos svojim komentarom,u protivnom moze ostati bez dnevnog sendvica.
  • ja

    06.08.2023 00:27
    Nije na poternici Haradinaja, bar nije bio do sad, a ta je bitna na Kosovu.
  • H

    05.08.2023 20:58
    H
    Mafija!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija