Automobil izleteo sa auto-puta u Makedoniji, povređeno četvoro srpskih državljana

Dva državljanina Srbije su teže, a dva lakše povređena kad je danas njihov automobil izleteo sa auto-puta "Prijateljstvo" u Severnoj Makedoniji, između Đevđelije i graničnog prelaza Bogorodica.
Policijskoj stanici Đevđelija je 01.40 prijavljeno je da je na autoputu Prijateljstvo na deonici Đevđelija – granični prelaz Bogorodica sa puta izletelo putničko vozilo Ševrolet, srpskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 65-godišnji Z.S. iz Srbije, saopštila je policija Severne Makedonije.

U udesu su, precizira se, teško povređeni vozač Z. S. i 37-godišnja saputnica K.S.J., dok su lakše povređena 61-godišnja saputnica M. S. i 36-godišnji P.J., svi iz Srbije.

Povređeni srpski državljani su posle nesreće prevezeni u bolnicu u Đevđeliji, a policija je obavila uviđaj na licu mesta.
  • Tinkerbell

    06.08.2023 21:03
    Tipično srpsko divljanje
  • Nik

    06.08.2023 19:37
    Tipično
    Sigurno je vozač zaspao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.