Pogledajte novi, ambiciozan oglas za direktora EPS-a: Traži se odlučan profesionalac neupitne etike

Nadzorni odbor EPS-a raspisao je vrlo ambiciozan oglas za poziciju generalnog direktora.
Pogledajte novi, ambiciozan oglas za direktora EPS-a: Traži se odlučan profesionalac neupitne etike
Foto: 021.rs

Kako se navodi u oglasu u današnjoj Politici, preko cele stranice, Nadzorni odbor traži "visokosposobnog i odlučnog profesionalca koji će preuzeti veoma uglednu i uticajnu poziciju".

Uspešan kandidat mora biti, kako se navodi, iskusan rukovodilac koji poseduje najviši nivo menadžerskih veština.

"On/Ona mora imati iskustvo u ili u vezi sa energetskim sektorom, kao i iskustvo u korporativnim reformama i programima transformacije. Ličnost i iskustvo generalnog direktora moraju izazivati poverenje unutar i van Kompanije. Uz očigledan autoritet, predanost i upornost, generalni direktor EPS-a će imati zadatak da obezbedi liderstvo, nadzor i podršku za pokretanje transformacije i implementaciju strategije Kompanije. Negovanje kulture stalnog poboljšanja i napora za upravljanje promenama biće od ključnog značaja, sa ciljem prihvatanja transformacionih inicijativa i njihovog izvršenja", navodi se u tekstu oglasa.
 
Od kandidata se traži: visok nivo integriteta, neupitna etika, tečni engleski jezik, izuzetne komunikacijske veštine i agilnost, stručnost u finansijskom menadžmentu, kao i najmanje 10 godina iskustva na rukovodećim pozicijama i poznavanje oblasti korporativnog upravljanja.
 
"Za poziciju generalnog direktora poželjno je posedovanje relevantne magistarske diplome ili, najmanje, relevantne diplome osnovnih studija", navodi se u oglasu.
Kako bi se prijavili za, kako se navodi, "ovu izvanrednu, izazovnu i veoma uglednu lidersku poziciju", kandidati treba da pošalju svoje biografije i motivaciono pismo do 15. septembra na mejl: belgrade@boyden.com.
 
"EPS je poslodavac koji nudi jednake mogućnosti za zaposlene. Biće kontaktirani samo kandidati čije kvalifikacije odgovaraju zahtevima pozicije. Kandidatima koji uđu u uži krug biće neophodan čist dosije policijskih i poreskih vlasti, kao i drugih relevantnih institucija", zaključuje se u ovom neobičnom oglasu.

Teme

EPS
  • Rešenje za EPS

    12.08.2023 09:06
    Rešenje za EPS:
    1. Nipošto ne prodavati EPS strancima , EPS i naplata struje mora ostati državni
    2. - Dati ovom Direktoru 200.000 dinara plate
    - majstori i terenski radnici, rudari u EPS-u svi 120.000 dinara plate
    - ostali iz EPS-a (kancelarije, ostalih 600 direktora, oni koji su na
    bolovanjima ili ne dolaze na posao ) svi platu na
    minimalac

    Ako ne mogu da nađu Direktora za 200.000 dinara plate da im ovo obavi, obaviću im ja ovo za te pare
  • Bumbar

    11.08.2023 16:30
    b
    svaka čast ako takav postoji po ovom oglasi ne postoji kandidat za predsednika države!
  • @Realista

    11.08.2023 15:33
    Pošto ti sasvim sigurno pripadaš nekom mnogo boljem narodu, što o sebi misle svi fašisti, ostavi se bavljenja tuđim problemima i uživaj u svojoj superiornosti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.