Tepić pita tužilaštvo: Da li je kandidat sa najviše bodova sin poslanika Vulinovog pokreta?

Više javno tužilaštvo (VJT) treba da odgovori da li je kandidat sa najvećim brojem bodova za pripravnika u tom tužilaštvu sin poslanika Vulinovog Pokreta socijalista Đorđa Komlenskog.
Tepić pita tužilaštvo: Da li je kandidat sa najviše bodova sin poslanika Vulinovog pokreta?
Foto: 021.rs
Taj odgovor od tužilaštva očekuje potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić.
SSP je saopštila da je Tepić pitala tužilaštvo i da li je tačno da je kandidat sa maksimalnim brojem bodova na testu sa konačne rang liste kandidata za tužilačke pripravnike Jelena Šćekić, sestra javne tužiteljke Brankice Marić, prve zamenice glavnog tužioca u VJT Nenada Stefanovića.
Tepić je upitala i koji pravni fakultet su završili Komlenski i Šćekić, kada i sa kojim prosekom.
 
Ona je kazala da je sve to dodatno zabrinjavajuće "ako znamo da je šef tog VJT u Beogradu Nenad Stefanović kadar šefa Bezbednosno informativne agencije Aleksandra Vulina".
 
"A da podsetim, to je čovek koji je smenio dve antikorupcijske tužiteljke Jasminu Paunović i Bojanu Savović. I još gore, koji je pokušao da prikrije odgovornost Višeg javnog tužilaštva u slučaju masovnog ubice iz Mladenovca, pošto sam razotkrila da je još kao maloletnik imao istoriju krivičnih dela od 2020. i to čak za napad na policajca", stoji u saopštenju.
 
Tepić je navela i da SSP tri godine insistira na uvođenju posebne specijalizovane tužilačke policije i specijalnog tužioca za visoku korupciju, koji bi istraživali i same tužioce.
  • Franc

    14.08.2023 06:23
    Morović
    Nisi pitala na vreme, 2009, deca ne mogu nigde da započnu karijeru, ovo je baš po Himlerovom receptu, pretera ga , koji ti je program gospođo Morović.
  • @Kocazvoca

    13.08.2023 17:29
    Ako Vas zanima gde im deca rade, imate pravo da ih pitate. Dobicete tačne odgovore pre nego što ce g-dja Tepic dobiti odgovor na svoje pitanje od tužilaštva, ako uopšte dobije bilo kakav odgovor.
  • Patriota

    13.08.2023 16:58
    Penzioner
    Rekao sam deci da mi vise ne salju ni jedan jedini euro i dolar, da ovoj bandi ne povecavaju devizne doznake.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.