Semafor gde su se sudarili tramvaj i autobus bio neispravan deset dana, popravljen tek posle udesa

Raskrsnica na Trošarini, gde se jutros dogodio sudar autobusa i tramvaja u kojem je dvanaest ljudi povređeno, regulisana je semaforom koji bio neispravan deset dana.
Semafor je popravljen je tek nakon saobraćajne nezgode, kaže Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja.
Iz Komiteta za bezbednost saobraćaja upozoravaju da kad god ne radi semafor, vozači moraju da znaju kojih saobraćajnih pravila da se pridržavaju.
"Došlo je do sudara tako što je tramvaj udario u bok autobusa. Za vozača tramvaja je postojao znak stop. Zbog čega vozač tramvaja nije ispoštovao pravo prvenstva autobusa, svakako će biti predmet tužilačke istrage", izjavio je Okanović.
 
Inače, dodao je Okanović, ta raskrsnica je regulisana semaforom.
 
"Međutim, semafor je neispravan već nekih deset dana, građani su prijavljivali tu neispravnost. Međutim, tek nakon saobraćajne nezgode, semafor je popravljen", rekao je Okanović.
  • Dr Miggyy

    15.08.2023 09:04
    БЕЗ ОПРАВДАЊА!?
    Семафор на раскрсница на Трошарини десет дана није радио, када се сударили трамвај и аутобус семафор је одмах поправљен. Пре пар дана у Бачкој Паланци, услед невремена, каблови пали и угрозили животе људе. Квар је пријављиван 27 пута, а након три дана када су настрадали унук и деда, квар је саниран. Надлежни морају једном да зову одговорне за санацију што не делују на време, него када се десе несрећни случајеви. Мора да се уведе одговорност за немар и не рад. Ту нема оправдања!
  • Sremica BRANKA,

    14.08.2023 13:57
    Nista cudno
    Bilo sta da se desi,namestenici vlasti ni za sta nisu krivi,niti snose odgovornost.Za nenormalne ljude na vlasti,normalno je ono sto je nenormalno.I uvek je odgovor i objasnje famozno:PA STA?Pa i kablovi su uklonjeni posto je decak poginuo.
  • Sremica BRANKA,

    14.08.2023 13:55
    Nista cudno
    Bilo sta da se desi,namestenici vlasti ni za sta nisu krivi,niti snose odgovornost.Za nenormalne ljude na vlasti,normalno je ono sto je nenormalno.I uvek je odgovor i objasnje famozno:PA STA?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.