Orlić: Kad se diletanti bivšeg režima popnu na binu, publika beži; Tepić: Vama se i dovezeni razišli

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić izjavio je da opozicija "za dogovor o izborima ima otvoreni poziv Aleksandra Vučića", ali da im je "sasvim jasno da na tim izborima nemaju šta da traže".
"Očigledno je da oni izbore suštinski ne žele, inače bi imali jasan stav, a ne bi njihovih deset stranaka imalo 15 različitih mišljenja i još toliko kojekavih 'uslova' kojima mašu u prazno", rekao je Orlić u intervjuu za današnje Novosti, najavljenom na prvoj strani pod naslovom "Kad se opozicija popne na binu svi se razbeže".
Orlić je rekao da "jedino radikalno što mogu da postignu politički diletanti iz bivšeg režima time što će da se popnu na binu, jeste da se oni ispred bine - radikalno razbeže", upitan da li očekuje radikalizaciju atmosfere u parlamentu jer će na jesen predstavnici opozicije govoriti na protestima "Srbija protiv nasilja".
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić poručila je Orliću, kasno sinoć na X-u (bivši Twitter), da mu je "smešna ova propaganda".
 
"Pa Vučiću su se i dovezeni ljudi razbežali sa poslednjeg, beše 'istorijskog' mitinga. A vi ste inače ogulili cipele penjući se po binama da govorite, kada tačno? Ko je vas ikada slušao?", uzvratila je Tepić.
  • Dejan

    15.08.2023 11:49
    Hleba i igara
    Kurta i Murta na linku Hila i Eskobara prave mali igrokaz za narod dok inflacija i dalje galopira a separatisti nam oduzimaju KiM prema Ohridskom sporazumu.
  • gradjaninX

    15.08.2023 11:29
    Twitter je i dalje Twitter, logo je promenjen u "X".
  • goga56

    15.08.2023 11:13
    Koliko njih bi Marinika okupila? Ne bi došao niko! Samo klepeće li klepeće, teško nama sa ovakvom opozicijom. Vladaće Vučić doživotno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.