Željko Mitrović ne odustaje: Objavio novi snimak sa lažnim izjavama

Sve mi se više čini da će i vlast i opozicija da spaljuju veštačku inteligenciju na lomači, objavio je na Instagramu vlasnik televizije Pink Željko Mitrović.

Naveo je da ga to "neće sprečiti da u septembru krene satirično-politički TV format'Čoveče ne ljuti se'".

"U ovoj epizodi Ćuta Vinjak grdi Savu Kajmaka", objavio je Mitrović, uz novi snimak na kojem je uz program veštačke inteligencije falsifikovana izjava poslanika Aleksandra Jovanovića.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u petak da veštačka inteligencija ne sme da se koristi na način kao što je to uradio Željko Mitrović, napravivši emisiju u kojoj se predstavnicima bivše vlasti stavlja u usta nešto što nisu rekli.
 
"To je nedozvoljivo i nefer i nešto što ozbiljna država ne treba da radi. Nadam se da će državni organi da to reše", poručio je Vučić.
 
Dan pre toga, lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas najavio je tužbu protiv Mitrovića i TV Pink zbog falsifikovanja izjava.
  • @Dzo

    19.08.2023 19:22
    Čuo sam da je Mitrović redovni čitalac 021 komentara i da toliko poštuje suvu inteligenciju i stručnjake koji se ovde redovno javljaju da su ga potpuno uverili da je narod Srbije siromašan i nema ni za hleb, što samo po sebi znači da im vize za SAD nisu potrebne jer nemaju kako da stignu do tamo.
  • Dzo

    19.08.2023 17:34
    Kako se ne pobrine da liberalizuje vize sa amerima ovaj Mitrović??Isto kao i svi muljatori sebi i svojima obezbedio da idu gde hoće a ti narode u tri p.m.
  • Nenadovic D.

    19.08.2023 17:30
    Pravi Zeljko Mitrovic
    gde je?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.