Građani prijavili pucnjavu u blizini osnovne škole u Kragujevcu

Građani su sinoć prijavili policiji pucnjavu u blizini Osnovne škole 21. oktobar, u Kragujevcu, potvrđeno je FoNetu u Policijskoj upravi (PU) u Kragujevcu.
Prema navodima anonimne telefonske dojave redakciji FoNeta od osobe koja se u vreme incidenta zatekla u Ulici Milovana Glišića u centru grada, u školskom dvorištu bilo je dece koja su se u njemu igrala.
Iz obližnih zgrada začula se pucnjava koja je ličila na pucnjavu iz pištolja, zbog čega su neki roditelji ubrzo sa decom napustili igralište, dok su ostala deca nastavila da se igraju saopštio je muški glas, koji je javio da se dogodio incident.
Policija proverava navode iz prijave građana i preduzima sve mere i radnje iz svoje nadležnosti na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti tog događaja, rečeno je nezvanično FoNetu u toj PU.
 
Dok ne budu obavljene sve potrebne radnje i provere policija ne može da potvrdi da li je bilo upotrebe vatrenog oružja niti da saopšti druge detalje iz prijave, dodaje se.
  • Jovo

    22.08.2023 21:20
    Ovo je sramotno. Kada sam ja bio mlad u školi se znao red. Nije bilo pucnjave, droge, ništa. Samo poneki skakavac koji su nastavnici oduzimali. Pucalo se tek u višim razredima srednje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija