Vladimir Đukanović: Violi fon Kramon zabraniti ulazak u Srbiju

Poslanik SNS Vladimir Đukanović izjavio je da bi trebalo zabraniti ulazak u Srbiju svima koji finansiraju nevladine organizacije i podržavaju, kako je rekao, zeleno-leve ekstremiste.
Đukanović je agenciji Beta kazao da mu je drago što je bivšoj potpredsednici Vlade Crne Gore Jovani Marović zabranjen ulazak u Srbiju i da bi trebalo ulazak zabraniti i evroposlanici Violi fon Kramon.
"Potpuno je ispravna odluka o zabrani ulaska u Srbiju bivšoj crnogorskoj ministarki. Svakom ko podržava zeleno-leve ekstremiste u Srbiji kao Viola fon Kramon i ko vodi kampanju za nezavisnost Kosova i podriva ovu državu tako što finansira razne nevladine organizacije koje stvaraju haos, trebalo bi zabraniti ulazak u Srbiju", smatra Đukanović.
Upitan da u tom kontekstu prokomentariše reakciju Vlade Srbije da se zabrani ulazak muzičaru Goranu Bregoviću u Moldaviju, Đukanović je kazao da Bregović nije finansirao nijednu aktivnost protiv te zemlje.
 
"Ako su Bregoviću zabranili ulazak u Moladaviju zbog pesme 'Kalašnjikov', onda to više govori o njima nego o njemu. Srbija je zabranila ulazak pojedinim političkim zvaničnicima koji podrivaju i sve rade protiv naše zemlje", rekao je Đukanović.
  • Mana

    24.08.2023 17:42
    Ɓ
    Budaletina
  • Paor

    24.08.2023 17:26
    Zbog čega smo se mi zadnjih 15 godina približavali Rusiji i zločinca Putina, o sam BOG zna! Izgleda da smo se naučili da tražimo uvek gde je najgore to je za nas najbolje! Ojjj Srbijo medju šljivama i medju Rusofilima.
  • Temerinac

    24.08.2023 17:09
    Potpuno se slažem da Violi Fon Kramon zabrane ulazak u Srbiju, odnosno da se Srbija počne ponašati kao država koja ima svoje ja. Vremena u svetu su se izmenila, ako mogu ovi iz EU da sarađuju sa nama, odlično, sarađivaćemo i mi sa njima. Ali non stop nešto podrivaju i naređuju i prave nam probleme.
    Što se tiče bivše CG ministarke Marović nisam za to da joj ne daju u Srbiju da uđe, ona jednostavno nije mogla u Srbiji da utiče ni na šta.
    Međutim ovi iz EU su drugo, njihovo mešanje u Srbiji je danonoćno, i treba im to redukovati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija