Tužilaštvo objavilo kako je došlo do pogibije radnika u Skupštini Srbije

Radnik Skupštine Srbije N.K. (45), zaposlen na održavanju vodovodnih instalacija, nastadao je danas prepodne dok je utvrđivao zbog čega voda ulazi u okno teretnog lifta za hranu.
Tužilaštvo objavilo kako je došlo do pogibije radnika u Skupštini Srbije
Foto: 021.rs
To je potvrdilo Više javno tužilaštvo.
Dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu obavio je uviđaj na mestu nesreće.
Za sada je utvrđeno je da je radnik otišao do kućice za lift i provukao glavu u metalnu kostrukciju, pritisnuo prekidač od lifta, ali je, najverovatnije, pogrešio prekidač, pa je lift krenuo u pogrešnom smeru, što je za posledicu imalo smrtonosne povrede glave.
 
U trenutku nesreće radnik je bio sam.
 
Na mestu nesreće preduzete su odgovarajuće radnje, a telo je poslato na obdukciju. 
  • Realno

    24.08.2023 18:43
    Da se ovi potpuno isto desilo u privatnoj firmi vlasnik bi vec bio uhapsen kao i odgovorno lice..O odredjen bi im bio pritvor.Ali kada se ovo desi u skupstini e onda nikom nista, sve je ok i niko nije kriv.Kako je ova drzava podla i licemerna.
  • BGD 011

    24.08.2023 17:23
    Degutantno...
    Imam i jedno pitanje za organizatore poslova u Skupstini Srbije. Ustvari dva pitanja. Da li ce se lift i dalje koristiti za dosravu hrane i pica poslanicima i gostima stranim i domacim uprkos saznanju svih da je isti odrubio glavu coveku? I kako bi se osecali svi kojima se hrana i pice dopremaju tim liftom? Nazalost, odvratna pitanja i podsecanja, zar ne?
  • Miško

    24.08.2023 16:21
    ...
    Sve je sasvim u redu dok se nešto ne desi! Šta ima vodoinstalater da popravlja lift !? To Vam je kao što krenete kod kardiologa hirurga a,dodje Vam veterinar .... Poslodavac će sve da uradi samo da ne plati adekvatnog majstora ! Tog čoveka , nažalost više nema jedna porodica je ostala bez sina,muža,oca dece nedoknadiv gubitakLift održavaju isključivo ljudi koji se u to razumeju,a ne sve pomoću štapa i kanapa!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija