Tužilaštvo traži pritvor za trojicu osumnjičenih za otmicu nemačkog državljanina

Više javno tužilaštvu u Beogradu danas je, nakon saslušanja, predložilo određivanje pritvora trojici osumnjičenih za otmicu nemačkog državljanina u Zemunu.
Tužilaštvo traži pritvor za trojicu osumnjičenih za otmicu nemačkog državljanina
Foto: Pixabay
Tužilštvo je saopštilo da su saslušani N. V. (58), Ž.V. (34) i J. M. (58) zbog sumnje da su 20. avgusta oteli nemačkog državljanina, tri dana ga držali na više lokacija i od njegove porodice tražili 35.000 evra za otkup.

Osumnjičeni su se na saslušanju branili ćutanjem, odnosno iskoristili su svoje pravo da ne iznose odbranu u ovoj fazi postupka, piše u saopštenju.

Tužilaštvo je predložilo sudu da osumnjičenima odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticali na svedoke i da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija