Selaković uporedio Karađorđa i njegovu vladu sa aktuelnom vladom i Vučićem

Ministar za rad Nikola Selaković danas je uporedio vladu vođe Prvog srpskog ustanka Karađorđa Petrovića sa aktuelnom Vladom Srbije, okupljenom oko šefa države Aleksandra Vučića.
"Kao što je tada Praviteljstvujušči sovjet služio da olakša tešku poziciju Karađorđu na polju diplomatije, opremanja vojske, uspostavljanja prvih državnih institucija, podizanja škola i crkava, na isti način se svi danas, u vladi okupljenoj oko Vučića, borimo sa izazovima i iskušenjima novog doba", izjavio je Selaković.
On je to rekao na obeležavanju 218. godišnjice osnivanja Praviteljstvujuščeg sovjeta srpskog.
Selaković je rekao da se Srbi na Kosovu bore za slobodu, "koja nije moguća bez jake srpske države, njenog predsednika i vlade". 
  • V5

    28.08.2023 17:08
    "govorniK"
    Tokom studija na pravnom fakultetu selaković je tri puta pobeđivao na takmičenju za najboljeg govornika. Žiri je pravio katastrofalne greške.
  • Silver

    28.08.2023 10:47
    boze boze i luconoso koja budalastina o cemu se ovde divani.....
  • doobro jutro

    28.08.2023 08:22
    Zombilend...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija