Pokrenuta anketa: Da li ste za to da se suspenduje rad kladionica na tri godine?

Centar za lokalnu samoupravu pokrenuo je anketu o inicijativi da se suspenduje rad sportskih kladionica za probni period od tri godine.
Kako kažu u ovom centru, ideja je "da se zaustavi epidemija klađenja koja je uzela maha u našoj zemlji".
"Ova pojava posebno negativno utiče na ranjive grupe, jer izaziva zavisnost kod mladih, produbljivanja siromaštva i olakšava pranje novca", kažu u Centru.
Građani se o ovom predlogu mogu izjasniti OVDE od danas, 28. avgusta do četvrtka, 31. avgusta. Napomena je da se pitanja odnose za beogradske opštine, s obzirom da se organizacija Centar za lokalnu samoupravu bavi temama od značaja za Beograd.
  • Milos

    21.10.2023 03:13
    Zabraniti kladionice
    Pod hitno zabraniti zakonom kladionice i kockarnice u Srbiji na duzi vremenski period jer je procenat zavisnosti veoma visok a niko o tome ne prica i jos manje se taj problem resava.
    Albanija je primer za to kako treba da se primeni zabrana i da nam deca budu zasticena kao i stariji ljudi koji su izuzetno zavisni.
    Apel za celne ljude u Vladi Srbije da se pokrenu i rese taj problem!
  • Djordje teodosic

    25.09.2023 13:58
    Bolji zivot
    Kladionica je postenija od svih drzavnih lutrija i od svih svjetskih elektronskih kazina. Ko vas je tjerao da igrate keca sto niste odigrali x2. Zabranite alkohol omogucite vece plate pruzite ljudima vece sanse stvorite neki bolji sistem nije problem kladionica nemoj da se pravite ludi

  • Mića

    02.09.2023 01:07
    Prosto
    Samo se razreže ogroman porez na prihod kladionica i kazina i dosta brzo bi se izašlo na kraj "kladionicama u svakoj ulici". Na kratak rok bi se državna kasa napunila a na duži rok kladionice finansijski ojadile tako da ne mogu više da budu sponzori i da uznajmljuju atraktivni poslovni prostor u svakoj ulici. Potrebne su ozbiljne izmene zakona.

    Za ovo treba da postoji raspoloženje elektorata, koje je za sada na strani kladionica. Narod očigledno želi da se kocka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija