Turistička organizacija Bora platila dve hemijske olovke 6.000 dinara, to potvrdila i direktorka

Povodom informacije da je Turistička organizacija Bora dve hemijske olovke platila 6.000 dinara, iz te organizacije odgovaraju da "te hemijske toliko koštaju".
Turistička organizacija Bora platila dve hemijske olovke 6.000 dinara, to potvrdila i direktorka
Foto: Pixabay
"Povodom navoda koji kruže društvenim mrežama, a služe za ubiranje političkih poena, ističem da su hemijske marke Pilot i to je njihova cena", rekla je Bobana Gramić, v.d. direktora Turističke organizacije Bora, prenosi "Danas".

Prema rečima Bobane Gramić, Turistička organizacija Bora "u skladu sa usvojenim programom rada, kada se organizuju manifestacije ili događaji turističkog karaktera, ima opredeljena sredstva za kupovinu poklona".

"Tako je bilo i ovaj put, kupljene su dve Pilot hemijske. Sve je bilo uredno, a cena tih hemijski su takve, što se možete uveriti kod dobavljača", njeno je objašnjenje za ovu kupovinu.
 
Podsećamo, predstavnici Grupe građana "Glasno za omladinu" došli su do dokumenta na kojem se vidi da je Turistička organizacija Bora platila dve hemijske olovke skoro 6.000 dinara.
 
Iz Turističke organizacije kazali su tada "da ne vide nikakav razlog da opozicija ovako ubira političke poene".
  • Đoka

    07.09.2023 15:04
    Da nije ona od Trampa?
  • AntiZaNe

    07.09.2023 13:20
    @NS
    Ma, sama i misli.
  • momciloNS

    07.09.2023 12:57
    Mislim da nije normalno da se javnim parama kupuju pokloni bilo kome, ali je istina da parker ili pilot olovke koštaju toliko.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.