Vučić o službenoj belešci: Lično sam razgovarao sa Milenkovićem,Vulin hteo da ga procesuira i smeni

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je lično razgovarao sa inspektorom Slobodanom Milenkovićem i rekao mu da završi slučaj "Jovanjica".
Upitan o Milenkovićevoj službenoj belešci, prema kojoj je advokat Vladimir Đukanović navodno u Vučićevo ime nudio inspektoru 100.000 evra da se zataška "Jovanjica", rekao je da "nikad u životu" nije sa Đukanovićem pričao o bilo čemu sličnom.
On, međutim, nije odgovorio zbog čega se po toj belešci nije postupalo, ali je otkrio da je Aleksandar Vulin tada kao ministar unutrašnjih poslova hteo da procesuira i smeni Milenkovića. Vučić, međutim, nije objasnio i zašto.
"Ja sam tad rekao molim vas uradite to sa Jovanjicom, završite sve do kraja", kazao je Vučić.
 
Kako je rekao, zamolio je Vulina da se strpi zato što je bitno da se taj slučaj završi.
  • Боле Клинтон

    08.09.2023 17:39
    Ђура нек блокира Николу (аеродром),плантажа несме пасти, правда за ШАцу уништи и маркете са пилећим паризером е и наковањ би покварио
  • Cocco

    08.09.2023 14:48
    Kada je voda u ušima, šušti na sve strane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija