Pao kran u Železari Smederevo, poginuo radnik

Radnik železare u Smederevu poginuo je u nesreći koja se desila u toj fabrici.
Pao kran u Železari Smederevo, poginuo radnik
Foto: Pixabay (ilustracija)
Prema prvim informacijama, iz za sada nepoznatih razloga, pao je kran, a stradao je radnik koji je njime upravljao, piše Telegraf.
U Policijskoj upravi Smederevo potvrđeno je da je radnik poginuo, ali nisu mogli da daju više informacija.
Na licu mesta su policija i tužilac koji obavljaju uviđaj.
  • Deki

    12.09.2023 21:38
    Zna se dobro razlog i to ne samo te dizalice vec i vecine drugih. Dizalice su popucale kranske staze takodje hale su se razvalile toliko da grede pucaju tockovi odlaze dodju sano zavare parce i to drzi ispadaju sa sina non stop kabine se vare U profilima da ne ispadnu sajle pokidane ormari padaju pale se non stop svi cute niko nema m.da da kaze sta fali. Sto ne kazu kolko je i kineza izginulo na novoj Aglomeraciji to ne sme da se javi ni ovo nije smelo nego policija provalila kapiju portiri nisu hteli da ih puste u krug
  • Saki026

    12.09.2023 13:28
    Poznat je razlog i to svi na toploj valjaonici znaju. Više puta su dizaličari skretali pažnju za tu kransku stazu, ali je rukovodstvo okretalo glavu. Veliki je javašluk u fabrici.
  • V5

    12.09.2023 06:33
    Vrlo poznato
    Razlozi pada krana nisu nepoznati. To se zove javašluk.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.