Dačić: Vučić jedva čeka izbore, biće u roku od tri do šest meseci, opozicija nema šanse

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da "ne vidi" da postoji šansa ili mogućnost da dođe do promena na političkoj sceni u smislu da opozicija osvoji većinu na izborima
Dačić: Vučić jedva čeka izbore, biće u roku od tri do šest meseci, opozicija nema šanse
Foto: 021.rs
Dačić je povodom zahteva dela opozicije za momentalnim raspisivanjem izbora rekao da predsednik Srbije Aleksandar Vučić "jedva čeka izbore" i ocenio da će oni biti održani u roku od tri do šest meseci. 
"Ja sam više puta kritikovao česte izbore jer svaki izborni ciklus pomalo odvuče pažnju sa normalnog funkcionisanja države, ali ako je to rešenje za situaciju u kojoj smo, onda je blagotvorno održavanje izbora", rekao je lider socijalista i ministar spoljnih poslova za televiziju B92.
Ocenio je da opozicija nema "ni plan ni strategiju delovanja". 
 
"Ako se na izbore želi u decembru, moraju se obaviti neke predradnje. Da li će biti usvojen budžet za narednu godinu, kada se raspušta skupština, da li će biti promenjene neke stvari u zakonima koje su bitne za održavanje izbora...Previše je to konfuzno i difuzno da biste mogli da razaznate o čemu se radi", ocenio je Dačić.
 
Još uvek nije poznat datum izbora, ali se ovih dana u javnosti spominje decembar.

Komentari 36

  • Marta

    14.09.2023 09:57
    Jedna rec!
    Ulizica!
  • Aleksej

    14.09.2023 07:15
    Punjena lignja
    Kao nezrelo dete (jer ima i zrele dece, mentalno), na tom je nivou Vucic, ajde da se igramo glasanja, a ja brojim glasove. Hehe, opet sam vas pobedio, ja sam najpametnij, najlepsi, najbolji.
  • Dzo stena

    14.09.2023 06:55
    Samo da se promene kadrovi u banovini od ovih iz Backe Palanke se ne moze parkirati na banovinskom prolazu svi dobri sa bezbednosnim direktorom pa dobijaju te daljince kao priveske......Instrukcije se dobijaju u gondoli...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.