Uhapšena vlasnica turističke agencije iz Kraljeva: Sumnja da je prevarila i građane i druge agencije

J. R. D. (63) iz Kraljeva, odgovorno lice turističke agencije "Guliver", uhapšena je zbog zloupotrebe položaja odgovornog lica.
Uhapšena vlasnica turističke agencije iz Kraljeva: Sumnja da je prevarila i građane i druge agencije
Foto: Pixabay
Sumnja se da je tokom ove godine kao subagent prodala veći broj turističkih aranžmana građanima koje je dovela u zabludu da im je aranžmane rezervisala, a naplaćeni novac je protivpravno prisvojila za sebe i tako oštetila građane.
Takođe, kako se sumnja, J. R. D. organizatorima putovanja sa kojima ima zaključene ugovore o subagenturi, nije uplatila novac za rezervisane aranžmane, već ga je zadržala za sebe i oštetila turističke agencije-organizatore putovanja.
Na opisane načine osumnjičena je za sebe pribavila protivpravnu imovinsku korist u ukupnom iznosu od oko 6.196.000 dinara. 
 
Određeno joj je zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedena u  nadležno tužilaštvo.
  • /

    21.09.2023 21:08
    /
    evo salvador travel je sklapao ugovore na 7 nocenja a ostvarivao 6.
    neka svakome uzme po jednu noc
  • Milana

    21.09.2023 19:55
    @The Lalosh
    Ko sa namerom to učini, što je ovde slučaj, sigurno nema imovine na svom imenu. Izvršitelji uzmu polovinu penzije, i to je to. Obzirom na godine, brižno će "krckati" bar 15 godina.
  • Čovek iz frižidera

    21.09.2023 18:07
    Koliko je tih 6 miliona dinara
    u parizeru i jogurtu u kilogramima i litrima koliko može parizera i jogurta za tih 6 miliona pokradenih dinara od naivčina da se kupi čisto da znam koliko izlazi to meni to u dinarima ništa ne znači nemam predstavu koliko kažite mi koliko je to u kilogramima parizera i u litrima jogurta?


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija