Otvorene prijave za Školu privatnosti: Naučite o izazovima za zaštitu privatnosti, regulativi...

Druga po redu Škola privatnosti trajaće od 17. oktobra do 14. novembra i sastojaće se od devet onlajn predavanja, a prijave su otvorene do 30. septembra.
Otvorene prijave za Školu privatnosti: Naučite o izazovima za zaštitu privatnosti, regulativi...
Foto: Pixabay
Ovu besplatnu školicu organizuju Partneri Srbija, a polaznici će učiti o razvoju prava na privatnost, savremenim izazovima za zaštitu privatnosti, posebno u kontekstu razvoja novih tehnologija i bezbednosnih pretnji, ali i o načinima na koje mogu da ostvare i zaštite svoje pravo na privatnost u različitim sferama života.
Predavanja će držati stručnjaci iz Srbije i regiona sa bogatim iskustvom u ovoj oblasti.
Neke od tema Škole biće regulativa u oblasti privatnosti i zaštite podataka o ličnosti u Srbiji i svetu, veštačka inteligencija i pravo na privatnost, zaštita privatnosti pripadnika osetljivih grupa i ostale teme vezane za ovu oblast.
 
Onlajn predavanja biće organizovana utorkom i četvrtkom uveče, a za sve uspešne polaznike biće organizovane i sesije uživo.
 
Svi zainteresovani za Školu privatnosti mogu poslati svoju prijavu na mejl adresu office@partners-serbia.org zaključno sa 30. septembrom 2023. godine, sa naznakom "Prijava za Školu privatnosti".
 
Prijava treba da sadrži biografiju i motivaciono pismo (ne duže od 300 reči) u kom će polaznik/polaznica obrazložiti šta ih je motivisalo da se prijavi i na koji način će znanja stečena tokom Škole privatnosti primeniti u svom budućem radu i životu. 
Zbog materijala koji će se koristiti, poželjno je da polaznici i polaznice imaju solidno poznavanje engleskog jezika. Po završetku Škole, polaznici i polaznice će dobiti sertifikate o završenoj Školi privatnosti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija