Nevreme najavljeno za vikend: Timovi Sektora za vanredne situacije u pripravnosti

Sektor za vanredne situacije je, na osnovu najave RHMZ-a da se za vikend očekuju jake vremenske nepogode koje mogu prouzrokovati poplave, prosledio nadležnim štabovima za vanredne situacije upozorenje
Nevreme najavljeno za vikend: Timovi Sektora za vanredne situacije u pripravnosti
Foto: 021.rs
Poslao je upozorenje o preduzimanju mera u cilju sprečavanja i otklanjanja posledica vremenskih nepogoda i zaštite života ljudi i imovine.
Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa predstavnicima vodoprivrednih preduzeća, nadležnim inspekcijskim i komunalnim službama, potrebno je proceniti trenutno stanje zaštitne infrastrukture na rekama, sa posebnom pažnjom na već identifikovane kritične lokacije i na pojavu novih kritičnih mesta.
Timovi Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova su u pripravnosti i vatrogasno-spasilačke jedinice su već angažovane u preventivnim obilascima terena i potencijalno kritičnih tačaka na ugroženim područjima.
 
Sektor je apelovao da građani, posebno one koji žive u blizini vodotokova, prate uputstva nadležnog štaba za vanredne situacije koji će ih redovno informisati o okolnostima u vezi sa predstojećim vremenskim nepogodama.
  • Imre

    23.09.2023 17:53
    Veceras nastupa jesen
    Kisa lepo rominja,gliste izasle iz zemlje a koke zanocile zbog poslastica.
  • Promeniti naslov

    23.09.2023 11:24
    U
    Ne ici kroz partizansku
  • Ja

    22.09.2023 21:36
    Hm
    I? Šta ce uraditi sa nadvožnjakom u Kisackoj ulici?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.