Zajedno: Aktivistkinja SNS fizički napala našu predstavnicu na Banjici, pozvana policija

Koordinatorka omladine stranke Zajedno Sanja Vasić fizički je danas napadnuta na Banjici tokom zajedničke akcije stranke Zajedno, Demokratske stranke (DS) i stranke Srbija centar (Srce).
Zajedno: Aktivistkinja SNS fizički napala našu predstavnicu na Banjici, pozvana policija
Foto: 021.rs
Kako je saopštila stranka Zajedno, tokom razgovora sa građanima u okviru akcije koja je organizovana na 10 lokacija širom Beograda, registrovano je nekoliko inicidenata, a na Banjici je Srpska napredna stranka (SNS) postavila štandove pored štandova Zajedno, DS i Srce i provocirala aktiviste tih partija.
"U jednom trenutku, aktivistkinja iz SNS obučena u belu stranačku majicu, unosila se u lice našoj aktivistkinji i nakon kraćeg verbalnog sukoba, udarila joj šamar, potom uhvatila za nadlakticu i nastavila da je udara. Kada su je drugi aktivisti zaustavili, ova aktivistkinja SNS je odmah pobegla", piše u saopštenju.
Pozvana je policija i data je zvanična izjava, ali su sa štanda SNS rekli da tu svoju aktivistkinju koja je nosila njihovo obeležje - ne poznaju, navodi se u saopštenju i ističe da će Zajedno, DS i Srce insistirati da policija uradi svoj deo posla i pronađe nasilnicu. 
  • hula

    23.09.2023 22:26
    ma
    Da li ste svesni koliko su nasilniji aktivisti opozicije???? Da li ste primetili da pred njima apsolutno ništa ne sme da se kaže što se protivi njihovom gledištu i političkoj orijentaciji. Nisam to ni primećivao dok mi nije skrenuta pažnja a onda sam istu obratio. Praktično do fanatizma su dovedeni takozvani borci protiv nasilja, antivučići, zeleni, moramo i ostali "aktivisti" i ne prezaju ni od buke ni od fizičkog obračuna da vam ispostave njihovo mišljenje. Ako ne daj bože slučajno posumnjaš u njihov rad, ideale i slično a pritom čak ni ne moraš da braniš vlast ti si automatski bot, vučićev ker, potrčko i slično.
    Da li i drugi primećuju isto?
  • Zemlja čudesa

    23.09.2023 15:45
    Lako će je pronaći
    Eto nje nakon sledećih izbora u parlamentu, narodni poslanik.
  • Zoki

    23.09.2023 15:44
    Takoreći - fantom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija