Momirović: Zadovoljan sam odzivom trgovaca u akciji "Bolja cena", nije obećanje već konkretna akcija

Ministar trgovine Tomislav Momirović izjavio je danas da je zadovoljan odazivom trgovaca i proizvođača, vidljivošću akcije "Bolja cena" i njenim efektima, saopštilo je Ministarstvo.
Momirović: Zadovoljan sam odzivom trgovaca u akciji "Bolja cena", nije obećanje već konkretna akcija
Foto: FoNet
Posle obilaska jednog od maloprodajnih objekata "Idea" koji posluje u okviru kompanije Mercator-S, Momirović je podsetio da se u okviru akcije, u više od 2.500 prodavnica na teritoriji cele Srbije, nalazi 36 kategorija proizvoda.
Zajedno sa Momirovićem maloprodajni objekat "Idea London" obišao je i poslovođa te prodavnice Stevo Rašić, koji je naveo da je zabeležen rast prometa u odnosu na period pre akcije.
"Rast prometa zabeležen je za litarsko dugotrajno mleko od 122 odsto, za sok breskva od dve litar od 101 odsto, za kiselo mleko, pakovanje od 400 mililitara, od 27 odsto, kao i kod pelena za decu, 56 komada, više od 50 odsto", rekao je Rašić.
  • Novitet

    24.09.2023 09:45
    Odgovaraces!!!!
  • Zoki

    23.09.2023 20:51
    Zoki
    Dobice Korpu kao i Gazda mu AV kada toliko vole Korpe i to vrlo brzo!
  • zgađen

    23.09.2023 18:59
    Prekoračio ovlašćenja
    Momirović: Zadovoljan sam odzivom trgovaca u akciji "Bolja cena"

    Šta bi moni da ovo izjavi? To je materijal za vođin nastup u novom sakou.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.