Dačić o incidentima na Kosovu: Srpski narod ima pravo da se brani

Oni koji su podržavali agresiju na Srbiju 1999. godine nastavljaju svoju politiku i podržavaju premijera Kosova Aljbina Kurtija, čija je želja da izazove rat.
To je danas izjavio je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, u svom prvom obraćanju u vezi sa incidentima koji su se juče dogodili na Kosovu.
On je za TV Prva ocenio da međunarodna zajednica praktično dozvoljava da dođe do sukoba na Kosovu i podsetio da je tako bilo i u slučaju ulazaka albanskih gradonačelnika u opštinske kancelarije na severu Kosova.
Dačić je istakao da srpski narod ima pravo da se brani i izražava političku volju i da ne želi sukob ni sa kim.
 
On smatra da je trebalo je pozvati KFOR pre nego što je došlo do incidenta.
  • Voja

    25.09.2023 17:56
    Branio si ti sa Slobom Srpski narod u Krajinama,Bosni i na Kosovu,gde god ste ih branili oni vise ne zive tu.
  • Jedan

    25.09.2023 15:59
    po jedan danas solira u papagajskom horu pokvarene ideološko propagandne ploče, bacajuci blato na svetlo istine. Navika je čudo, a bogatsvo i blagostanje svaku savest zaslepi, ti to znaš bolje od 99% nas ivice dačicu, staarii kadru ruskog izvitoperenog prepakovanog komunizma.
  • pajo patak

    25.09.2023 14:10
    a ni botovi
    ne razbiraju strani jezik, ali lupaju po komandi ( još malo ).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.