Crvena zvezda uputila saučešće porodicama nastradalih na Kosovu

Fudbalski klub Crvena zvezda izrazio je danas saučešće porodicama nastradalih Srba na Kosovu i Metohiji, zbog čega je 171. "večiti" derbi protiv Partizana odložen do daljnjeg.
 Crvena zvezda uputila saučešće porodicama nastradalih na Kosovu
Foto: Pixabay
"Kosmet je bio i ostaće zauvek srce Srbije. Svesni smo sa kakvim se nedaćama susreću Srbi na Kosmetu, samo zbog toga što žele da očuvaju identitet i tradiciju južne srpske pokrajine. Motivi Srba na Kosmetu su najčistiji mogući, njih kroz život vode vera i tradicija i zbog toga im neizmerno hvala. Neka im je večna slava", navela je Zvezda u saopštenju.
Sve utakmice devetog kola Superlige Srbije, među kojima je bio i meč Partizana i Crvene zvezde, odložene su danas zbog proglašenog Dana žalosti.
Vlada Srbije je ranije saopštila je da je u sredu, 27. septembra, Dan žalosti povodom tragičnih događaja na Kosovu, u kojima je ubijeno najmanje četvoro Srba.
  • Pedja

    26.09.2023 17:45
    Ogavno
    Neverovatno, kakvo glumatanje i kakva drskost kriminalaca koji vode Crvenu zvezdu. Ovo što se kod nas dešava nema bukvalno nigde.
  • Zvezda

    26.09.2023 17:30
    Verna
    Zvezda i Vera? Hmm, komunizam i hrišćanstvo? Terzić pobegulja i šta dalje? Hmmmmm

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija