Sporazum Geodetskog zavoda i Komore izvršitelja: Za brže sprovođenje izvršenja

Republički geodetski zavod i Кomora javnih izvršitelja potpisali su sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji.
Sporazum Geodetskog zavoda i Komore izvršitelja: Za brže sprovođenje izvršenja
Foto: Pixabay
Istakli su da će ovaj sporazum omogućiti bržu razmenu važnih informacija, smanjujući vreme potrebno za pripremu i sprovođenje izvršiteljskih postupaka.
"Republički geodetski zavod i Komora istovremeno posvećuju veliku pažnju sigurnosnim procedurama, čime se obezbeđuje potpuna zaštita podataka i integritet informacija. Građani Srbije mogu biti uvereni u sigurnost svojih informacija tokom svih procesa ovih organa", naveli su u saopštenju.
Istakli su i da će razmena informacija između RGZ-a i Komore javnih izvršitelja, uključujući podatke o nepokretnostima, vlasnicima, hipotekama i drugim bitnim informacijama, omogućiti izvršiteljima brži pristup tačnim i ažuriranim podacima, olakšavajući im efikasno obavljanje poslova i zadovoljavanje potreba građana.
 
Sporazum su potpisali direktor Republičkog geodetskog zavoda Borko Drašković i predsednik Komore javnih izvršitelja Bojan Kostić.
 
"Republički geodetski zavod i Komora su zajedno posvećeni zaštiti interesa i prava građana, jačanju vladavine prava i unapređenju pravne sigurnosti u Srbiji", zaključili su u zajedničkom saopštenju iz ovih organizacija.
  • Kaligula

    28.09.2023 21:40
    Sve ćemo resetovati posle sledećeg prevrata, uskoro.
    Dolazi i taj dan.
  • Milenko

    27.09.2023 18:01
    Sramota
    Pa i ovako ih niko nemože austaviti u pljački sad im još dajte pravo da rešavaju predmete preko reda i uvid u imovinu građana...dajte građanima uvid u njihovu imovinu?
  • Инспектор Вишекруна

    27.09.2023 13:46
    За брже?
    А за праведније?
    Да не мора дужник да плати вишеструко више од дуга на име трошкова?
    Дугеје 0,нешто евра а плати неколико стотина?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija