U stanu na Vračaru uhapšen sa šest kilograma droge

Policija je danas uhapsila U. M. (34) zbog posedovanja šest kilograma droge, koja je pronađena u stanu na Vračaru u kome boravi, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
U stanu je zatečen i dvadesettrogodišnji muškarac kod koga je pronađen paketić sa materijom za koju se sumnja da je marihuana, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćeno držanje opojne droge.
Pretresom stana koji koristi osumnjičeni U. M. pronađeno je više paketa u kojima se nalazi 4,8 kilograma spida, 500 grama hašiša, 550 grama marihuane i 500 grama ekstazi tablete.
Takođe, u stanu je pronađeno i oko 3.600 evra i oko 800 dolara, sedam mobilnih telefona, kao i dve vagice za precizno merenje.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden u nadležno tužilaštvo.

Teme

droga
  • Aleksej

    28.09.2023 07:07
    Srpska Nepismena Stranka
    Dobro pa nije tona, inace bi morali da mu nadju neko ministarsko mesto. A sva su popunjena...
  • Jovan Ica

    28.09.2023 06:02
    A zašto sad i ovom čoveku tužilac ne izuzme iz dokaza tih pišljivih 6 kilograma droge? Pa nije ubio čoveka...?!?
  • w/e

    28.09.2023 01:39
    sirotinja
    Kakvo doba, ni dileri vise nemaju od 2000 eur. Jel realno da im policija ukrade zadnji dinar i poveruje da je stvarno nadjeno ovako malo novca? Ako pise 6 Kg, verovatno je bilo 20 Kg.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.