Prelazi Brnjak i Jarinje i dalje zatvoreni

Prelazi Brnjak i Jarinje i dalje su zatvoreni iz pravca centralne Srbije ka Severnoj Mitrovici, dok se saobraćaj u suprotnom smeru odvija bez problema.
Prelazi Brnjak i Jarinje i dalje zatvoreni
Foto: Beta/AP
Nakon sukoba u nedelju u selu Banjska, kosovska policija je blokirala puteve ka tom području, a u sredu je dozvolila pristup selu.
Ministarstvo unutrašnjih poslova Kosova je u nedelju zatvorilo prelaze na severu Kosova, a još nije poznato kada će ponovo biti otvoreni.
Situacija na prelazima Jarinje i Brnjak je nepromenjena, pa se i dalje, kao prethodnih dana, može izaći sa Kosova, ali putnički automobili i pešaci ne mogu da uđu na Kosovo, prenosi Kosovo onlajn. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija