Gde je Vulin nakon incidenta na Kosovu? Oglasila se BIA

Bezbednosno-informativna agencija saopštila je da je direktor BIA Aleksandar Vulin bio u ranije zakazanoj zvaničnoj i službenoj jednodnevnoj poseti partnerskoj službi države Izrael.
Gde je Vulin nakon incidenta na Kosovu? Oglasila se BIA
Foto: 021.rs
"Poseta se u pratnji domaćina odvijala u Jerusalimu i Tel Avivu", navela je BIA u saopštenju.
Bezbednosno-informativna agencija navodi da "ne objavljuje aktivnosti svog rukovodstva bez obzira na laži i podmetanja političara ili medija", ali da su "zbog trenutka u kojem se pokušava naneti šteta Srbiji, BIA i direktoru BIA, prinuđeni da reaguju".
 
"Povodom laži pojedinih medija da je direktor BIA Aleksandar Vulin -očigledno u privatnoj poseti Jerusalimu' obaveštavamo javnost da je direktor BIA bio u ranije zakazanoj zvaničnoj i službenoj jednodnevnoj poseti partnerskoj službi države Izrael. Poseta se u pratnji domaćina odvijala u Jerusalimu i Tel Avivu", piše u saopštenju.
 
N1 podseća da je Aleksandar Vulin fotografisan u Jerusalimu, tri dana posle oružanog incidenta na Kosovu u kojem su ubijeni kosovski policajac i trojica Srba koji su izvršili napad na policiju.
 
Fotografije do kojih je došao portal Nova.rs otkrivaju da se prvi čovek BIA nalazio u Crkvi Hristovog groba, u pratnji obezbeđenja, gde je došao na poklonjenje.
  • Ja

    29.09.2023 01:15
    Ljepotan tetkin
    Vidji mu face vidji mu namestaja pravi dzems dno
  • Дуле

    28.09.2023 22:37
    Хаџи Александар ће се врне кад га испоруче.
  • Imre

    28.09.2023 20:45
    Sa kojim cinom je Vulin izasao iz vojske

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija