Pala kriminalna grupa u Obrenovcu: Uhvaćeni prilikom šverca 170 kilograma droge

Ukupno 10 članova organizovane kriminalne grupe uhapšeno je u pokušaju primopredaje 170 kilograma amfetamina.
Pala kriminalna grupa u Obrenovcu: Uhvaćeni prilikom šverca 170 kilograma droge
Foto: 021.rs

Njih je uhapsila Služba Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal.

Javno tužilaštvo je saopštilo da je ova organizovana kriminalna grupa zajedno sa još dve osobe pritvorene od 2. februara, nabavljala amfetaminsko ulje iz Holandije, od kojeg je proizvodila i u Srbiji prodavala opojnu drogu amfetamin, a u suprotnom smeru je iz Beograda slala u Holandiju lekove sa psihoaktivnim supstancama.

Organizator grupe i jedan njen pripadnik su jutros uhapšeni na teritoriji Obrenovca prilikom primopredaje 170 kilograma amfetamina, a kod ostalih pripadnika grupe su nađeni amfetamin, MDMA (ekstazi) i lekovi sa psihoaktivnim supstancama.
 
Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni u Javno tužilaštvo za organizovani kriminal i saslušani.
  • Branka Black Rouse

    30.09.2023 10:01
    Oni prodaju drogu u Obrenovcu već 30 godina
  • Joca

    29.09.2023 13:28
    Predizborna kampanja se zahuktava.
  • Igor

    29.09.2023 13:14
    NIJE TO NIŠTA SPRAM JOVANJICE
    Sta je ova kolicina spram Jovanjice! E kada drzavni funkcioneri uzgajaju marihuanu onda to nije nista i nije krivicno delo, Jovanjica je najbolji primer, a kada drugi to rade onda su ta japsenja vrlo teatralna a vesti udarne. Jadan je taj AV SNS sendvicari!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija