Vučić o izborima i opoziciji: Nek se spremaju, ostalo im je još 79 dana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su opozicione stranke koje su tražile prevremene izbore "dobili izbore u Beogradu i dobili izbore na nivou Srbije".
Vučić o izborima i opoziciji: Nek se spremaju, ostalo im je još 79 dana
Foto: 021.rs
"Neka se spremaju, ostalo im je još 79 dana do izbora", rekao je Vučić novinarima.
Vučić je rekao da će vanredni izbori biti održani "zato što nam je potrebno da se dobije čist mandat" o tome "kuda vodimo zemlju".
"Hoćemo li da nam zemlja bude nezavisna, suverena, slobodna ili hoćemo da bude samo nečija kolonija, za šta se zalažu i levi i desni, pošto nikakve razlike nema među njima", rekao je Vučić.
 
On je dodao da se na primeru krize na severu Kosova videlo da nema "apsolutno nikakve razlike" između Zavetnika i "ponoševaca", odnosno članova stranke Srbija Centar, i između Dveri i demokrata.
 
"Svima je kriv Vučić, niko nije stao u odbranu svog naroda", rekao je on.
 
Vučić je naveo da, za razliku od "svih ovih drugih", razume potrebu ljudi da brane svoje domove, iako ne opravdava ubistvo kosovskog policajca.
 
Povodom prevremenih izbora rekao je da će se "boriti za srpski narod i za sve druge građane Srbije" i da će prihvatiti volju naroda.
  • Mile

    30.09.2023 17:25
    Mile
    Izgubi li Vucic Izbore nema nista od NS na Vodi! Svi planovi i dozvole se ponistavaju! E sada Novosadjani…sve od vas samih zavisi! Ocete Parkove Zelenila Parkinge…o veci standard zakoni da vaze za sve… izvolte glasajte i dobicete!
  • @ostoja

    30.09.2023 10:51
    Evo ga opet ovaj
    Nepismeni "nejces" lik....
  • Marko

    30.09.2023 10:13
    Marko
    Licno nepoznajem nikog ko bi tebe podrzao i glasao nakon 11 godina sem tebi bliskima koji imaju Koristi od ovog bezvlasca koje neprelaze 30%! Nego gde nestade Peticija od preko milion potpisanih Gradjana o ukidanju tvojih Izvrsitelja?! Marsss breeee

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.